N. Eggedal Hyttemøbel AS

N. Eggedal Hyttemøbel AS

N. Eggedal Hyttemøbel as har siden 1963 produsert solide møbler til hus og hytte. Bedriften har stort fokus på kvalitet, og er opptatt av å produsere solide innredninger som passer inn i omgivelsene til enten hus eller hytte.
 
Hovedproduksjonen består av kjøkken, bad, garderobe og senger, men vi tar også på oss spesialoppdrag hvor kunde selv bestemmer hvordan møbel eller innredning skal se ut.  All vår produksjon skjer etter ordre, fra stor plate til ferdig produkt. Bedriften har ivaretatt gamle håndverkstradisjoner, selv om moderne maskiner benyttes i produksjonen. Hos oss er treverk i fokus, og de fleste av våre produkter lages av furu eller eik. Tre er et levende materiale, og vil alltid være sårbar og kunne bevege seg hvis det blir utsatt for skiftende luftfuktighet og temperaturforskjeller. En spennende del av vår hverdag er å sikre at disse bevegelsene blir minimale og dermed hindrer hemningen av utseende. Treverk kan være skjørt, men det kan også være sterkt om man bruker det på korrekt måte.
 
N. Eggedal Hyttemøbel as har i dag fem ansatte, tre kvinner og to menn. Alderen strekker seg fra 24 til 62 år og arbeidsoppgavene er varierte. Ukentlig får vi henvendelser fra kunder som ønsker spesiallaget innredning. En slik utfordring byr på tegning, planlegging, kalkulering, testing og prøving før vi står igjen med et produkt som eneste av sitt slag. Med varierende forespørsler blir også variasjonen i arbeidsoppgavene stor.  
 
Er du glad i å være kreativ er dette en bedrift som det er verdt og legge turen innom. Vår arbeids hverdag består av varierte oppgaver som for eksempel tegning og utforming av spesialinnredning, produksjon av innredning, markedsføring, kalkulasjon og overflatebehandling for å nevne noe.         

 

 

Information

Adresse
Eggedalsveien 69
3358 Nedre Eggedal
Telefon
Epost
Link
www.eggedal.as

Line Marie Strandbråten

Telefon
91739656